Osm finalistů jde S Vysočinou do Evropy

středa, 25 leden 2017 | Napsal(a)  | Rubrika Anglický jazyk | Zobrazeno: 1238×

s vysočinou_do_EvropyDalo se to čekat, neboť druháci se opravdu snažili a přes překážky, které jim organizátoři soutěže kladli v podobě zákeřných otázek i jednoho technického kolapsu, postoupilo osm statečných do finále. A nebude to zadarmo. Anna Kadlecová, Michaela Tejkalová, Nikola Kellerová, Adéla Křížová, Anna Pourová, Tina Svobodová, Martin Vacho a Kateřina Sobková mají jen pár týdnů času na vypracování ukázkové prezentace v anglickém jazyce na téma „ Kulturní a přírodní dědictví Kraje Vysočina“, kterou, postoupí-li do druhého kola finálové soutěže, předvedou spolusoutěžícím, porotě a hostům. Finále se odehraje 22. 3. 2017 v přednáškovém sále Krajského úřadu Kraje Vysočina.

Byť soutěž svými pravidly a obsahem často připomíná loterii, účast se vyplácí. Ceny pro vítěze zahrnují dvoutýdenní kurz anglického jazyka ve Velké Británii, notebook a další hodnotné věcné dary.

Soutěžící můžete podpořit na webových stránkách www.ourregion.cz, kde od 2. 3. 2016, 14.00 hodin do 10. 3. 2016, 14.00 hodin proběhne hlasování o nejzdařilejší prezentaci.

Naposledy změněno středa, 25 leden 2017 17:53