Prima výlet primy

pátek, 21 červen 2019 | Napsal(a)  | Rubrika Exkurze | Zobrazeno: 1038×

V úterý 11. 6. jela prima na výlet na Letiště Ruzyně, v této době už Letiště Václava Havla, a potom do HOP Arény v Čestlicích. Jako doprovod s námi jeli naše paní učitelka třídní Kamila Zachová a pan učitel Matěj Kulczycki.

Cesta byla celkem bez kolon a navíc zadní část autobusu i přes vedro měla mnoho energie. Dokonce jsme vymysleli třídní písničku, tedy lidé v zadní části.

Na letišti na nás čekala paní průvodkyně, se kterou jsme absolvovali exkurzi. Dokonce jsme viděli i největší letadlo na světě, Airbus A380, přistávat přímo před námi. A také jsme navštívili sokolníka, který nám vysvětlil, jak dravce cvičí, a ukázal nám souhru dravce se psy. Poté, co dvouhodinová exkurze skončila, jsme se autobusem přesunuli k věži, u které jsme se setkali s panem Kuncem, který nás vzal do věže, kde sídlí dispečeři leteckého provozu. Moc jsme si toho vážili, protože normální turista se do věže nedostane.

Autobus nás potom zavezl do Hop arény, kde jsme si oblékli speciální protiskluzové ponožky a hodinu si všichni zaskákali, dokonce i paní učitelka s panem učitelem. Samozřejmě jsme byli všichni hrozně unavení z vedra, ale i ze skákání. Jízda domů už nebyla tak živá jako ráno. Zastávka u McDonald´s nesměla chybět, doplnili jsme energii. Výlet jsme si náramně užili. Těšíme se na další výlet.

Petra Studničková, 1.O

A co ostatní studenti říkali na výlet?

Tenhle výlet si budu pamatovat hoodně dlouho!!!

Byl to ten nejlepší výlet!♥

Nejvíce se mi líbila souhra psů a dravců.

Výlet byl nejlepší na světě!

Výlet se velice povedl a moc jsem si ho užila.

Nejlepší bylo letiště, hodně jsem se toho dozvěděl.

Nejvíc super byla HOP Aréna.

Úplně nejvíc bylo, že jsme mohli do věže do dispečinku, bylo to úžasný!!!

 

Fotogalerie