Zpráva pro studenty a rodiče

pondělí, 23 březen 2020 |   | Rubrika Aktuality | Zobrazeno: 729×

Milé studentky a studenti!

Zahajujeme druhý týden ​naší školy ONLINE. Dovolte, abych Vám poděkovala, že situaci dobře zvládáte.
Orientujete se v úkolech na nástěnkách tříd, plníte úkoly v moodlu a co je pro nás velmi důležité, často dáváte svým učitelům také zpětnou vazbu.
Pokračujte v tom prosím. Nebojte se přiznat, že něco nefunguje, že něco nezvládáte nebo něčemu nerozumíte. Budeme se ​snažit vám pomoci.

Vaši učitelé právě dnes vyzkoušeli nový komunikační nástroj pro online videopřenosy a po technickém vyladění ho budou moci používat i pro spojení s Vámi.
Některé třídy se již propojily se svými učiteli přes SKYPE a zaslouží také pochvalu.
Jste-li prostřednictvím sociálních sítí ve spojení se spolužáky, dodávejte si dobrou náladu a podporujte se.

I v případě, že nebudete mít k dispozici právě výše uvedené aplikace, protože ne každý má stejné IT vybavení, nezapomeňte, že s každým učitelem se můžete spojit školním emailem.
Vedení školy je Vám k dispozici pro Vaše dotazy, zpětnou vazbu nebo telefonické hovory denně od 8.00 do 12 hodin. Poté jsme nadále připojeni, ale připravujeme práci pro svoje žáky, je tedy možné, že neodpovíme obratem, ale s určitým časovým zpožděním.

Vážení rodiče!

I pro Vás máme dobrou zprávu. Máte šikovné děti, které školu zvládnou samy. Nechte je prosím, ať se se svými úkoly poperou a pomáhejte jim jen pokud mají technické potíže s připojením.
Snažíme se, aby množství úkolů bylo přiměřené a bylo dost času na jejich zvládnutí. Celý systém ještě ladíme ke vzájemné spokojenosti. Za nejdůležitější ale považujeme, abyste zůstali zdraví a udrželi si optimismus.

Hodně zdraví a chuti do práce v nelehké době přeje

Mgr. Hana Havelková, ředitelka školy


Naposledy změněno pondělí, 23 březen 2020 16:24